7

Skeppstadsvarvet AB

Reparationer

Motorarbeten

Installationer 

Båtvård

Båtförmedling

Zipwake Göteborg
Zipwake Göteborg

UT MED DET GAMLA – IN MED DET NYA!

Vi är glada att erbjuda er återförsäljare en exklusiv inbyteskampanj, utformad för båtar (8–30 meter) med gamla trimplan som behöver våra kraftfulla Serie-E-interceptorer.

Erbjudande

För varje installation av Zipwake Serie E bidrar vi med ett installationsbidrag på 000 kronor. Ett fantastiskt tillfälle att erbjuda dina kunder en uppgradering och förbättra deras båtars prestanda. Detta är inte en produktrabatt, utan ett installationsbidrag som gör uppgraderingen mer överkomlig för dina kunder. Ett smart sätt att öka värdet av din service och samtidigt erbjuda det bästa för deras båtar.

Varför Zipwake Series E?

  • Snabbare reaktion: Med 40 mm/s bladutstick. 0–100% på 1.5 sekunder
  • Mer effektivt lyft: 60 mm bladutstick för optimal prestanda.
  • Förbättrad kontroll: Upptäck den nya 2.8” displayen med förbättrad synlighet.

För att ta del av kampanjen, märk ordern med ”Inbyteskampanj Serie E.” Erbjudandet gäller fram till 31 mars 2024. . Dela gärna era installationer med oss för att synas på vår referenssida.

Kvalitet i Varje Reperation

Här tummar vi inte på kvaliteten! Vårt team av medarbetare har många års erfarenhet ifrån branschen och vi använder endast de bästa produkterna/reservdelarna som marknaden erbjuder. Detta i kombination med effektiva arbetsmetoder gör att du som kund kommer att uppleva att vi gör det allra bästa för dig!

Skeppstadsvarvet AB

Viktor Setterbergs Väg 25

info@skeppstadsvarvet.se

Zipwake Göteborg